Hout CV Winkel is ontstaan uit de overname van B&B Hout CV door Attack Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met biomassa verwarming. Attack Benelux is onderdeel van Koninklijke Damstra en heeft daarom ook de nodige kennis wat betreft installatietechniek.

Hout CV Winkel is de enige importeur van Attack S.R.O. hout cv ketels in Nederland. Attack S.R.O. is één van de grootste producenten op het gebied van houtvergassers, pellet cv-ketels en hout cv-ketels. Ze leveren aan meer dan 49 landen over de hele wereld. De ketels worden zo ontwikkeld, dat ondanks de hoge kwaliteit, functionaliteit en het hoge verbrandingsrendement er toch een scherpe prijs gehanteerd blijft. Dit alles komt samen in ketels met een strak design. Deze producten van Attack worden zo gemaakt dat de ketels voldoen aan de huidige milieu normen, kortom: Attack ontwikkeld topproducten met respect voor het milieu.

Onze producten werken goed samen met bijvoorbeeld een PV-systeem of zonneboiler. Wij willen mensen meerdere mogelijkheden bieden om gasloos te verwarmen. Bent u een liefhebber van het stoken met hout of pellets. Wilt u graag het (afval)hout rondom uw huis of bedrijf verstoken? Onze houtvergassers bieden u de mogelijkheid tot het gasloos verwarmen!